Wedding Hacks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wedding Hacks

Op een gegeven moment kom je op een punt in je leven waar het lijkt alsof iedereen om je heen bezig is met samenwonen of trouwen en je Facebook-tijdlijn enkel en alleen bestaat uit olijke babyfoto’s. Soms is dit misschien irritant maar je blik op deze situatie veranderd compleet zodra je zelf aan de beurt bent. Want zelfs als je in het afgelopen jaar getuigen was van meerdere bruiloften weet je niet waar je moet beginnen zodra je zelf aan de beurt bent. Gelukkig hebben we een paar hacks gevonden waar je zeker iets aan zult hebben.

Selfie sharing
We zien steeds meer originele ideeën op Pinterest voorbij komen rondom het maken van foto’s op een bruiloft. In plaats van een fotograaf, of naast een fotograaf gaan mensen voor polaroid camera’s die ze aan de gasten geven of een creatieve variant op een photobooth. De nieuwste hack is niet alleen goedkoop maar ook de perfecte manier om vanuit alle mogelijk perspectieven je eigen bruiloft terug te kunnen kijken. Via apps zoals (bijvoorbeeld WeddingMix) kunnen alle gasten hun foto’s direct vanaf hun smartphone uploaden in hetzelfde album. Een unieke manier van vastleggen.

Wedding Hacks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Food trucks
Een leuke manier om op te vallen met je catering-keuzes is het inhuren van lokale food trucks. Ze zijn super populair en waarom zouden we deze trend niet doorzetten bij bruiloften?

Wedding Hacks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Wedding Hacks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Shop je jurk online
En als laatste een hack over een onderwerp waar veel vrouwen als eerste aandenken, de jurk. Er bestaan genoeg online bruidswinkels, de honeymoon shop bijvoorbeeld. We zijn ondertussen wel gewend aan online shoppen en ook daarr vind je topontwerpers als Maggie Sottero. Niet altijd net zo leuk als een middagje de stad in met vriendinnen, maar voor een vrouw met een drukke agenda een welkome manier om tijd te besparen en toch het doel te behalen. Waarom deze efficiënte manier van winkelen dan niet ook inzetten voor je trouwjurk?

0 comments on “Wedding Hacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *