Groetjes van Mars

Hoe zouden de vakantiefoto’s eruit zien van ‘toeristen’ die een bezoekje brengen aan Mars? De Franse fotograaf Julien Mauve dacht het antwoord te weten en maakte een prachtige (en super realistisch ogende) visuele interpretatie van een vakantie op Mars onder de pakkende naam Greetings From Mars. Vooral de beelden waarop de Mars-toeristen een selfie maken zijn treffend maar ook confronterend (hallo narcistische maatschappij…) tegelijkertijd.

greetings from mars - daily cappuccino - lifestyle blog greetings from mars - daily cappuccino - lifestyle blog greetings from mars - daily cappuccino - lifestyle blog greetings from mars - daily cappuccino - lifestyle blog greetings from mars - daily cappuccino - lifestyle blog greetings from mars - daily cappuccino - lifestyle blog greetings from mars - daily cappuccino - lifestyle blog greetings from mars - daily cappuccino - lifestyle blog

Categories Design Featured Travel

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Groetjes van Mars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *