kevin bacon bar - daily cappuccino - lifestyle blog

Kevin Bacon Bar

Kevin Bacon. Rings a bell? Pfoe, dat is wel even graven. Is dat niet die ene van dat andere? Oh, een acteur. Nou ja, de Kevin Bacon Bar van Hotel Not Hotel dat in de Witte de Withstraat in de Baarsjes verscholen ligt, heeft in ieder geval een coole naam en nee je kan er niet uitsluitend stukjes varken eten. Het is zo’n plek waar je voorbij fietst en denkt, “hi, daar moet ik echt een keer naar binnen”, maar doordat je op doorreis bent naar je volgende afspraak vergeet van je fiets te springen. En dat is zonde!

kevin bacon bar - daily cappuccino - lifestyle blog kevin bacon bar - daily cappuccino - lifestyle blog

De Kevin Bacon Bar is namelijk de “enige echte cocktailbar in West” met een geweldig interieur en de perfecte spot om op vrijdagavond je weekend te beginnen met een Watermelon Martini, Absinthe Margarita of een “old fashioned”. De Watermelon Martini proefde als een alcohol-loze lekkernij, maar moet niet onderschat worden #kateralert. De Bloody Rum was, zoals de kaart verklapte, “bloody refreshing”. Het geheim van deze killer cocktails? De zogenaamde shrubs, cocktail siroop die volgens 17e eeuwse methoden gebrouwen wordt van vers fruit.

kevin bacon bar - daily cappuccino - lifestyle blog

Wil je meer weten over dit secret ingrediënt? Vraag naar Jeen, de barmanager, en hij vertelt net zo liefdevol over zijn passie voor shrubs als een gemiddelde man over zijn favoriete voetbalclub.

kevin bacon bar - daily cappuccino - lifestyle blogkevin bacon bar - daily cappuccino - lifestyle blogGelukkig kan je naast je drankje ook wel wat eten want na drie cocktails wordt het wel heel erg gezellig. Sinds april heeft de bar namelijk ook een kleine Thaise keuken met smakelijke borrelbites en verse curry’s. De Kevin Bacon Platter (fishcakes, sate, fried shrimps en kleine loempiaatjes) is verrukkelijk en een goed voorafje.
Als hoofdgerecht zijn de Pad Nam Man Hoi (oestersaus en groenten) en Kaen Kiow Waan (groene curry met cocosmelk bamboo en groenten) aanraders, want lekker vers en goed. Mooi meegenomen.. het is allemaal ontzettend betaalbaar.

kevin bacon bar - daily cappuccino - lifestyle blogkevin bacon bar - daily cappuccino - lifestyle blogHet dessert? Geen kinderijsjes, crème brulees of de welbekende dame blanche maar gewoon een paar steengoede cocktails. Van de French Apple Pie tot de Espresso Martini. Tip: neem de White Elephant! Alle dames in de bar wezen naar het glas waar het vanille-ijs gedrenkt was in de sterke drank. Een verbeterde versie van de Sgroppino en misschien wel de hit voor deze zomer.

Kevin Bacon Bar. De cocktails zijn fresh, de sfeer cosmopolitan, gewoon ff proberen!

0 comments on “Kevin Bacon Bar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *