5 x arty food instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 x arty food-instagram-accounts die je moet volgen

Soms bekruipt je lichtelijk het gevoel waar ze toch de tijd én het geduld vandaan halen om zulke kunstige instagram-kiekjes te maken. Maar je ogen uitkijken doe je zeker als je rond gaat neuzen op onderstaande accounts!

1) @idafrosk
Knappe stop-motion filmpjes en kleurige, vrolijke composities. Dat is waar de Noorse Ida goed in is. Je kind zou gegarandeerd zijn/haar eten opeten als het zo’n bordje voorgeschoteld krijgt.

5 x arty food instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 5 x arty food instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) @darynakossar
Daryna is (o.a.) een visual artist en dat is te zien op haar instagram-account. Je hoeft haar maar een stel bessen te geven en ze weet er al iets bijzonders mee te creëren. Naast voedsel kan ze zeker net zo creatief uit de voeten met bloemen en blaadjes.

5 x arty food instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 5 x arty food instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) @foodtypography
De naam zegt het al: op dit account vind je typografische kunstwerkjes gemaakt (met behulp) van food. Danielle Evans is de creatieve geest achter dit account.

5 x arty food instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 5 x arty food instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) @candyminimal
Niet alles is food op dit account, maar suikerzoet is het wel. En dan doelen we op de felle snoep-kleuren die je tegemoet komen. Matt Crump verzamelt toffe, minimalistische foto’s waar je zo je tanden in zou willen zetten.

5 x arty food instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) @t_rez
Een food-account waar maar weinig ook daadwerkelijk eetbaar is. Ontwerper Tommy Perez is handig met papier kan je wel stellen. Resultaat: bijzonder mooie composities van food (en nog veel meer).

5 x arty food instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 5 x arty food instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Categories Food Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “5 x arty food-instagram-accounts die je moet volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *