treats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blog

Treats in the streets!

De Amerikaanse mozaïek kunstenaar Jim Bachor ging de straten van Chicago en Jyväskylä in Finland op om gaten en kuilen in de straat op te vullen met kleurrijke mozaïeken van ijsjes.

Het slimme, vrolijke project betitelde Jim heel toepasselijk “Treats In The Streets”. Op Instagram kan je de street-art projecten van Jim op de voet volgen. Benieuwd of hij ook een keer naar Nederland komt met zijn mozaïek-project. Zou hoe dan ook positief zijn voor het straatbeeld!

treats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blog

treats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blog

treats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blog

11150849_10153238668204847_7484057938806419955_n

treats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blogtreats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blog

treats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blog

treats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blog

treats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blogtreats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blog

treats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blog treats in the streets - daily cappuccino - lifestyle blog

Categories Design Featured

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Treats in the streets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *