VanBert - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Speelgoed voor grote mensen

Bert Jan Siebesma is meubelmaker en maakt, zoals hij het zelf omschrijft, speelgoed voor grote mensen. Dit alles doet hij onder het (lekker duidelijke) label VanBert. Denk vitrines, skateboards, deken kisten of surfplanken. Maar ook ‘echte’ meubels zoals stoelen en tafels. Allen gemaakt van Europees hardhout, zoals eik, iep, es, walnoot of esdoorn.

Doel van Bert Jan is producten te maken die je fantasie prikkelen en waarvan je, als je iets van VanBert aanschaft, er trots op bent om het later ook door te geven aan je kleinkinderen. Mooie gedachte! Wij kwamen VanBert tegen op de Modefabriek afgelopen weekend en waren in ieder geval gelijk geprikkeld door wat we zagen in zijn stand.

VanBert - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
VanBert op de Modefabriek 2016

Meer VanBert? Ga dan naar zijn website én bestel natuurlijk zelf één van zijn houten objecten…

VanBert - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

VanBert - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

VanBert - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Design Featured

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

1 comment on “Speelgoed voor grote mensen

  1. Bert-Jan en Imke: wat een leuk stukje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *