Mijn Zuid-Afrika - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Mijn Zuid-Afrika

Eén van onze favo reisbestemmingen is Zuid-Afrika. Vorig jaar rond deze tijd waren we daar zelf en waren erg onder de indruk van met name het vele natuurschoon dat het land te bieden heeft. En het land is populair zo blijkt. Niet voor niets, want Zuid-Afrika spreekt niet alleen voor ons, maar voor velen tot de verbeelding. Zo kan je er de big five spotten, goed surfen, heerlijke wijnen proeven en je kan er zelfs een beetje Nederlands praten!

Onze tip: de website www.mijnzuidafrika.nl/jouwza geeft nu twee tickets naar deze droombestemming weg. Op de site kan je een test doen voor jouw ultieme trip naar/in Zuid-Afrika (zoals abseilen van de Tafelberg of op safari in het Krugerpark) en kans maken op een reis voor 2 personen. Meer weten? Bekijk daarvoor onderstaande video…

Categories Travel

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Mijn Zuid-Afrika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *