Meet me Upstairs - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Meet me upstairs

Hoewel we stiekem best een beetje uitkijken naar een ‘echte’ winter, heeft dit jaargetijde ook zijn minpunten. Denk grijze derrie wegen, bevroren vingertoppen én trein vertragingen. Gelukkig kan alles van de zonnige kant bekeken worden. Mocht je deze winter namelijk een keer vast komen te zitten op Utrecht Centraal (en laten we eerlijk zijn, als je er dagelijks komt is die kans groot) dan kan je tijd toch prima doorbrengen. Utrecht Centraal is namelijk al tijden met een verbouwing bezig en sinds kort is ook de boven verdieping geopend. Je zou het niet verwachten, maar je kunt je hier heerlijk afsluiten van de drukte op het station en dat zonder ver bij je perron vandaan te zijn. Als je ter hoogte van spoor 8/9 de trap midden in de hal oploopt kom je uit bij 3 nieuwe tentjes.

Helemaal links kan je het Koffiehuis vinden. In samenwerking met Douwe Egberts biedt het koffiehuis een rustig plekje met leren banken, lekkere koffie en Utrechtse koekjes. Maar ook als je behoefte hebt aan een salade of sapje zit je er goed.

Meet me Upstairs - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Meet me Upstairs - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogMeteen rechts waar je de trap op bent gekomen kan je Bistrot Centraal vinden. Een ontmoetingsplek voor ontbijt, lunch en diner. Met een zelf service systeem waardoor een hapje eten niet lang hoeft te duren. Recht boven de hectiek van de centrale hal waar mensen kijken een sport wordt.

Meet me Upstairs - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Last but not least ligt tussen het koffiehuis en de Bistrot in Bar Centraal. Met de vibes van een Utrechtse kroeg kun je hier terecht voor een Heineken biertje en een schaal bitterballen. Perfect voor als je met collega’s het weekend in wilt luiden.

Meet me Upstairs - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

1 comment on “Meet me upstairs

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *