Heroes on Socks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Held op sokken

Wij houden op de redactie van sokken… van leuke sokken welteverstaan. En schrijven dan ook regelmatig over toffe ‘sokken-initiatieven’. In dat sokken-rijtje hoort ook zeker Heroes on Socks (HOS in het kort). Een label dat sokken ontwerpt voor de vastberaden man die zich graag wil onderscheiden van de rest, onder andere met zijn sokken.

Heroes on Socks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De sokken van HOS zijn gemaakt volgens een traditionele weeftechniek door echte vakmensen in Italië. Resultaat? Kunstige sokken die gezien mogen worden!

Heroes on Socks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Heroes on Socks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog  Heroes on Socks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Featured

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

1 comment on “Held op sokken

  1. Wat is HOS een gaaf merk, beetje vergelijkbaar met Happy Socks naar mijn idee! Wellicht in een wat kleinere ‘oplage’ dan Happy Socks..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *