Boks Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Boks Amsterdam

Twee Amsterdamse vrienden hadden het helemaal gehad met die saaie grijze onderbroeken. Het viel hen vooral op dat ‘goedkoper’ ondergoed ook gelijk een stuk saaier was. Om wat meer kleur toe te voegen aan het dagelijkse leven gingen ze op zoek naar de perfecte boxershorts: een boxer die zowel kleurrijk als stijlvol moest zijn. En natuurlijk betaalbaar! Zodoende ontstond Boks Amsterdam.

In de webshop van Boks Amsterdam zijn comfortabele, vrolijk gekleurde onderbroeken te vinden, voorzien van een net zo vrolijk patroon én naam (wat dacht je van ‘Why are bananas curved’ en ‘The horny one’…?). Want, zoals het credo van Boks Amsterdam is:

“Life is too short to wear boring underwear!!”

Zelf een Boks Amsterdam hebben? Voor 15 Euro loop je zelf rond in een originele Boks Amsterdam.

Boks Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Featured

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

1 comment on “Boks Amsterdam

  1. Floriaan

    Deze boxers afgelopen kerst gekregen van de kerstman. Ben dolenthousiast: kwaliteit goed, krimpt niet in de was en coole opdruk. Prijs klopt bij het product. Tot slot is het tasje waarin de boxer geleverd wordt ook noemenswaardig. Raad het zeker aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *