Thule_Subterra_- day pack - daily cappuccino - lifestyle blog

Thule daypack

Het forenzenleven is er de laatste jaren niet gemakkelijker op geworden. Door de digitale revolutie hoef je nauwelijks meer papierwerk mee te nemen. Toch is de balast eerder toegenomen. Een beetje forens sleept – naast een broodtrommel – nu wel een laptop en/of tablet met toebehoren mee naar kantoor of afspraak. Afhankelijk van je werk en outfit zijn er inmiddels heel wat tasvarianten voor digital nomads. Eerder deze maand testten we de LoDo laptoptas voor de nomad met pak. Vorige week gingen we op pad met de Thule Subterra rugzak.

Aan het uiterlijk zie je meteen dat deze rugzak zeer geschikt is voor de sportieve werknemer of ZZP’er. Thule kennen we als een Scandinavisch merk dat zorgt dat je van alles van A naar B kunt vervoeren; met de auto, fiets of te voet. De Subterra rugzak past 100 procent in dat beeld. Het design van de rugzak is basic endat geldt ook voor de kleurstelling. Hierdoor past de Subterra gewoon bij elke look en levensstijl. In deze praktische daypack neem je je gehele digitale leven comfortabel en veilig mee. Je laptop en tablet berg je in een handomdraai op in een optimaal beschermd vak. Dat kan zonder gedoe omdat je de rugzak met een simpele rits helemaal open kunt klappen. Echt heel praktisch! Ook als je haast hebt, hoef je niet te trekken en te duwen. Je bergt je spullen razendsnel op met een slimme rits aan de achterkant (video).

Thule_Subterra_- day pack - daily cappuccino - lifestyle blog

Het gaat te ver om alle vakken te bespreken, omdat het er gewoon te veel zijn. Het speciale SafeZone-compartiment voor je zonnebril verdient wel een extra vermelding. Die feature mist in onze ogen nog bij teveel rugzakken. Dat geldt ook voor de slimme lussen en ogen voor karabijnhaken en een fietslampje. Die extra’s komen vooral van pas als je de stadsjungle verruilt voor de weidse natuur!

Thule_Subterra_- day pack - daily cappuccino - lifestyle blog

1 comment on “Thule daypack

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *