Mud and More - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zomerklaar met Dode Zee modder

De tijd van het ‘klaarstomen’ van je bikini/zwembroekbody is weer aangebroken. En daar horen (met name voor vrouwen) een verzorgde bikinilijn en mooie gladde benen ook bij. De ene onthaarmethode is de andere echt niet. Voor wie niet handig is met scheermesjes is er een handig alternatief op de markt in de vorm van ‘Mud and More‘; een ontharingscrème die ook nog eens lekker ruikt!

Mud and More - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Alle producten van Mud and More zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingredienten met als basis-ingredient modder uit de Dode Zee. Een bijzondere substantie die vol zeldzame mineralen zit en talloze toepassingen kent. De eigenaresse van Mud and More begon 3 jaar geleden met het onderzoeken, testen van de modder en raadpleegde collega’s en professoren om zodoende een heerlijk geurende ontharingsmodder te ontwikkelen die werkt op basis van natuurlijke mineralen uit de Dode Zee.

En handig; de producten van Mud and More zijn geschikt voor alle haartypen, hebben een verzachtende en hydraterende uitwerking op de huid én je kan direct na het ontharen de zon in zonder dat de huid daarop heftig reageert. Hebben? De ontharingsproducten (voor zowel mannen als vrouwen) zijn o.a. verkrijgbaar in de online webshop.

Mud and More - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Zomerklaar met Dode Zee modder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *