Zeemansboter Pindakaas - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zeemansboter

Zeg je ‘Wie is er niet groot mee geworden?’, dan weet het gros van de mensen dat je het hebt over pindakaas. Waarvan het merk Calvé natuurlijk iedereen welbekend is. Maar sinds een tijdje kan je ook Zeemansboter pindakaas kopen.

Zeemansboter pindakaas is ontstaan op Katendrecht in Rotterdam, een plek waar vroeger met pinda’s beladen schepen aanmeerden van over de hele wereld. En nog steeds komen er ladingen pinda’s in Rotterdam aan wal na een ruige en lange zeereis vanuit verre oorden. Van de beste biologische pinda’s die hier aankomen wordt de Zeemansboter pindakaas gemaakt. Geïnspireerd op het ruige en rijk avontuurlijke leven van de zeeman, zoals op de website van de pindakaas te lezen staat. Ofetwel; ruwe bolster blanke pit pindakaas met slechts twee ingrediënten: 99,8 pinda’s en 0,2 zeezout.

Zeemansboter Pindakaas - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lekker vinden wij! En wat we ook leuk vinden is dat Zeemansboter pindakaas het smeuïge goedje weer op de kaart wil krijgen. Daar kan je zelf aan meewerken door een bijzonder lekker pindakaas-recept naar ze op te sturen.

Zeemansboter Pindakaas - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Featured Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Zeemansboter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *