bijalleahxlvestigingenstartleaseplanmethyundaiprivateleaseactie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Twee ons kaas en een leaseauto alsjeblieft

Ik ben een fervent gebruiker van de Albert Heijn website, niet per se voor de aanbiedingen van de dag, maar wel voor de recepten. Als je zelf niet een super-crea foodie bent, maar je wilt wel leuk, lekker en gezond koken is dat nu eenmaal een perfect platform. Maar nu viel afgelopen week mijn oog op een advertentie op de ah website. De ad ging over een private leaseauto die je via de Albert Heijn kan leasen… Dat je bij een supermarkt al lang niet meer enkel en alleen voor je dagelijkse boodschappen terecht kan wist ik al, maar je eigen ‘boodschappenwagen’ via de supermarkt? Dat was nieuw voor me….

bijalleahxlvestigingenstartleaseplanmethyundaiprivateleaseactie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wat blijkt, is dat je sinds kort dus inderdaad dankzij LeasePlan nu gewoon bij de Albert Heijn een auto kunt bestellen. Maar wat zijn de grootste voordelen van privé leasen (wat een opkomende trend is) voor een particulier?:

– Kosten
Met een leaseauto hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten (de maandlasten zijn altijd hetzelfde) en onderhoud en reparaties worden geregeld. Dat valt namelijk allemaal binnen het leasecontract. Allemaal voor een vast bedrag per maand.

– Gemak
Vanwege het compacte model van de auto (je kan bij de Albert Heijn kiezen uit twee modellen, de Hyundai i10 en de Hyundai i20) is het niet alleen een handig boodschappenwagentje, maar is het ook een ideaal alternatief voor de fiets of het OV.

LeasePlan zegt door middel van haar campagne en actie met Albert Heijn private leasing toegankelijk te maken voor een breed publiek. Waardoor het binnenkort de gewoonste zaak van de wereld moet zijn om in de supermarkt een auto te leasen.

Klinkt allemaal reuze interessant en aantrekkelijk… Maar zou jij het doen? Je auto inruilen voor een eigen privé lease-bak? Wij zijn benieuwd waarom wel of niet. Laat het ons dan ook weten via een reactie op de website of Facebook…

bijalleahxlvestigingenstartleaseplanmethyundaiprivateleaseactie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Cars & Bikes

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

2 comments on “Twee ons kaas en een leaseauto alsjeblieft

  1. Richard

    Ik ga voor de eerste keer een Kia Sportage 1.6 Dynamicline prive leasen bij Kia.
    Veel over Private lease gelezen, veel gerekend en ik moet zeggen. Het ligt aan de auto die je wilt leasen, de afschrijving en de waarde na het lease contract. Alle kosten zijn n.l voor de lessee. Hoe beter de auto in de markt ligt hoe lager de kosten.

    Ik heb met verschillende tooltjes berekeningen uitgevoerd. ANWB auto kosten geraadpleegd.

    Ik ben er uit. Over 4 jaar kan ik zeggen of het geslaagd was.

  2. Ik vind het een goed initiatief om te zien dat er door particulieren meer geleased word. Het hoeft niet vanuit de supermarkt te zijn. Het kan ook zijn dat auto occasions aan particulieren meer gaan leasen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *