Picknickers - Terherne - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Picknickers

Wie denkt dat hippe koffiespots alleen maar in de grote steden te vinden zijn, heeft het mis. Goed voorbeeld hiervan is Picknickers, een restaurant/foodbar/koffiespot aan de rand van het Friese dorpje Terherne met uitzicht over het Sneekermeer.

Picknickers - Terherne - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bij Picknickers kan je echt proeven van het buitenleven, met veel handgemaakt lekkers uit de natuur en de nabije omgeving. En dat houdt in: geen poespas, gewoon lekker eten en drinken.

Met het groot terras dat Picknickers heeft, de gezellige foodbar en het prachtig landschap zou je er haast een hele dag heel relaxt kunnen genieten. Eten wordt namelijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geserveerd en de koffie’s zijn heerlijk. En leuk… ze heten natuurlijk niet voor niets Picknickers. Veel van de producten zijn er dan ook als ‘to go’ variant. Een tripje naar Friesland is dankzij Picknickers dan ook zeker de waard!

Picknickers - Terherne - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Picknickers
Utbuorren 54, Terherne
Website: www.picknickers.nl

 

Categories Featured Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Picknickers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *