Engelbert Strauss Shoes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Fashionable stalen neuzen

Fashion trends zijn niet enkel en alleen voorbehouden aan je ‘alledaagse’ kleding. Ook werkkleding is onderhevig aan dergelijke trends. En dan bedoel ik niet per se de werkkleding van bijvoorbeeld het NS-personeel of de KLM-medewerkers. Die krijgen om de zoveel jaren een mooi nieuw design pak aangemeten door een ontwerper die daarvoor is gevraagd. Nee met werkkleding bedoel ik echt de moderne beroepskleding voor de agrarische sector, bouw, zorg en horeca. Werk je op een bouwplaats bijvoorbeeld dan is het dragen van hoogwaardige werkkleding als veiligheidsschoenen vaak verplicht. Denk ik echter aan veiligheidsschoenen dan zie ik van die enorm lompe zwarte schuiten voor me met metalen neuzen.

Maar dat dat een achterhaalde gedachten is bewijst wel de nieuwe collectie veiligheidsschoenen van Engelbert Strauss; kleurrijk en licht. En bovenal zien ze er een stuk verfijnder uit dan de zwarte werkschoenen die ik eerder noemde. Ondanks dat deze moderne varianten er zo licht uit zien beschermen ze allen tegen hoge druk en sterke schokken van buitenaf. Wist je bijvoorbeeld dat de schoenen tot 200 joules kunnen weerstaan? Veiligheidsschoenen kunnen daarnaast ook op elk willekeurig moment als werkschoenen worden gebruikt.

Met dergelijke kleurige veiligheidsschoenen wordt er aan je werkplek als vanzelf een vrolijke noot toegevoegd.

Engelbert Strauss Shoes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Engelbert Strauss Shoes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Engelbert Strauss Shoes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Fashion

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Fashionable stalen neuzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *