Yin/Yang art

Jen Renninger werkt al meer dan tien jaar als illustrator. Haar werk is onder andere te zien geweest in The New York Times, O Magazine en Harper’s Bazaar. De kunst die Jen maakt bestaat uit collages en uit tekeningen/schilderingen. Soms ontstaat hierdoor ook een combinatie van deze stijlen in één werk.

Waar de collages vaak wat serieuzer van toon zijn, komen de schilderingen en tekeningen wat lichter en helderder over. Het uitgangspunt van Jen is namelijk dat in ieder persoon een eigen yin/yang huist en dat gevoel komt zodoende ook in het werk van Jen tot uiting.

In de shop op Jen’s website kan je al voor 25 dollar iets van haar hand kopen. Wil je echter gewoon graag inspiratie opdoen? Bezoek dan zeker ook eens de blog van Jen. Die staat bomvol met allerhande moois!

 

 

 

 

Categories Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

2 comments on “Yin/Yang art

  1. Dank je wel voor de mooie post over mijn werk! Het was een prachtig ding om wakker deze morgen, echt een leuk cadeau! Vergeef me als mijn Nederlands is een beetje uit … Ik ben met behulp van een vertaler te schrijven terug in plaats van te posten in het Engels. Ik hou echt van je blog en ga een nieuwe dagelijkse lezer. Thanks so much voor de invoering van het aan me met dit bericht …

    Al het beste uit de US, Jen

  2. Hi Jen, what a nice message! Thanks. Made us smile too :-) All the best

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *