De Winterparade

Aanstaande vrijdag gaat de De WinterParade van start: een winterse variant op het theaterfestival de Parade dat in de zomer langs de grote steden van Nederland trekt.

De WinterParade strijkt rond en tijdens de feestdagen neer in bijzondere, sfeervolle gebouwen zoals de Oude kerk in Amsterdam, de St. Bavokerk in Haarlem en het Klokgebouw in Eindhoven.

Centraal straat tijdens een avond op De Winterparade de 120 meter lange ‘Tafel van de Idee’ (gemaakt door Piet Hein Eek), die dient als podium én dinertafel tegelijkertijd. Een stoet van acteurs, dansers, muzikanten en dichters trekken de hele avond aan je voorbij en een heerlijke maaltijd wordt bereid. Aan het einde van de avond is het de bedoeling dat iedereen óp de ‘Tafel van de Idee’ staat. Dat wil zeggen de koks van culinair kunstenaar André Amaro, de serveersters en uiteindelijk ook de gasten!

Kaarten bestellen kan via de site en kosten 35 Euro per stuk. Het programma (dat per dag verschilt) duurt ongeveer 180 minuten, inclusief diner, exclusief drank.

Categories Events

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “De Winterparade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *