Red Light Coffee

Sinds afgelopen september huist op de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam, midden in het red light district, KOKO Coffee and Design.

Karlijn Timmermans en Caroline Kruijssen zijn degene die deze bijzondere koffiebar samen zijn begonnen. Met allebei een voorliefde voor koffie en fashion, wilden ze een plek creëren waar allebei deze passies tot uiting konden komen. Zodoende startten ze twee jaar geleden met het verzamelen van meubels om zo langzaam tot het punt te komen, afgelopen september, dat hun droom verwezenlijkt kon worden. Een eigen koffiebar/fashionshop.

Wanneer je bij KOKO binnenstapt ruik je gelijk de heerlijke koffie van Caffènation. Maar naast dat je er goede koffie kan drinken, kan je er dus ook kleding shoppen. KOKO Coffee & Design is zo een plek waar de wereld van koffie en design samensmelt. Ben je een modeliefhebber, koffiejunk of iemand die helemaal gek is van kunst? KOKO biedt voor ieder wat wils.

 

Categories Coffee

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Red Light Coffee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *