Gebreide stropdas

Heel even werd hij verbannen: de stropdas. Hij werd zelfs demonstratief afgedaan en thuisgelaten. Gelukkig maakt ie een come-back, want het blijft voor de heren met stijl onder ons een prettige accessoire om je outfit net dat treetje hoger te tillen. Overdressed bestaat nauwelijks. Bovendien heeft de das een fijne compagnon gevonden in het pochet, dat langzaam maar zeker een must-have wordt.

Stropdassen zijn er uiteraard in allerlei soorten en maten. Het meest veilige is en blijft voorlopig de smalle uitvoering, maar onze voorkeur deze winter gaat ook zeker uit naar de gebreide das. Hij oogt lekker winters en lijkt een knipoog te geven naar de klassieke modellen. Dat nonchalante geeft hem dat streepje voor. Over streepjes gesproken, een motiefje is wel wenselijk. Als je het doet, doe het dan goed, luidt ons devies.

Bretels
De mensen achter de online-store Stropdassenwinkel hebben overigens nog een ander nobel streven: de bretels weer op de kaart zetten. Gedurfd, want lang niet iedereen kan wegkomen met bretels. Verkeerde houding, verkeerd model of verkeerde combinatie en het wordt al snel een potsierlijk geheel. Doe dus vooronderzoek. Dat gezegd hebbende: de smalle uitvoering in een goede kleur hoopt Daily Cappuccino binnenkort wel degelijk op straat dan wel ter kantore terug te zien. Voor de man met (verstand van) stijl en lef.

Hoewel we als Daily Cappuccino enthousiast zijn over dit onderwerp en de tekst door ons is geschreven, willen we wel opmerken dat deze post ‘sponsored content’ betreft.

1 comment on “Gebreide stropdas

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *