Christmas Shopping & More

Aanstaande weekeinde (zaterdag 22 en zondag 23 december) wordt voor de 1ste keer het Christmas Shopping & More event gehouden in het Modekwartier in de Arnhemse volkswijk Klarendal. Op zaterdag zijn de winkels geopend van 10 tot 22 uur en liggen vol met de origineelste kerstkado’s die je kan kopen bij de ontwerper zelf.

Fashion-ateliers worden afgewisseld met vintage-winkeltjes en de leukste restaurantjes en koffiebars in Klarendal. Zo kan je bij Goed.proeven tijdens dit Kerst-weekend terecht op een heus Glühwein-terras en op zondag presenteert Molen De Kroon, gelegen midden in de wijk Klarendal, een midwinterfeest waar je de kerstsfeer volop kan proeven.

Voor wie dys op zoek is naar een fashionable kerst-event, maar wel gewoon ouderwets een glühwein wil drinken is het Christmas Shopping & More event zeker een aanrader!

Categories Events

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Christmas Shopping & More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *