Cadeautjes van SiS

Last minute op zoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Dan biedt SiS Original wellicht uitkomst. De naam SiS staat voor Structuur, Inspiratie en Stijl én voor Sisters omdat het bedrijf is opgericht door de schoonzusjes Marret en Marloes.

Wat doet SiS? De producten van SiS helpen bij de organisatie van je persoonlijke leven en je werkplek, zodat er uiteindelijk meer tijd overblijft om te genieten en dromen van de leuke, dierbare dingen in het leven. Klinkt ideaal!

In de webshop vind je dan ook allemaal producten die het leven makkelijker en leuker maken, die helpen plannen en organiseren. Alles geordend naar drie stijlen: nature & happiness, urban & opportunity and earth & wisdom. Je kan in de webshop je product per stijl zoeken, maar ook simpelweg op productnaam. Voor de feestdagen zijn er speciale cadeausets samengesteld, variërend van 25 tot 100 Euro. Voor wie dus een nog een cadeau zoekt voor zijn/haar chaotische oom, tante, broer of zus, ga snel naar SiS…

Categories Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Cadeautjes van SiS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *