Amsterdamse sneakers

Een design-sneaker uit het Amsterdamsche, handgemaakt in een Portugees, idyllisch schoenenfabriekje. Klinkt als een goede combinatie. En de huidige collectie en die van Spring/Summer 2013 bevestigen dat vermoeden. Etiquette maakt fijne sneakers voor zowel hem als haar, hoewel we persoonlijk meer weg zijn van de herenmodellen. Samengesteld uit kwalitatieve leersoorten en stoffen en met oog voor detail ontworpen.

De makers stellen dat ze geïnspireerd raken door stadslichten, grachten en het drukke stadsleven en zo een sneaker ontwerpen die zelfverzekerde nonchelance uitstraalt. De collectie wordt afgestemd op het seizoen door middel van kleuren en materiaalgebruik en er zit over het algemeen een knipoog naar de klassiekers in. Ons oog viel vooral op het middelhoge kastanjebruine lederen exemplaar voor dit seizoen, terwijl we voor de zomer graag de lichtgrijze variant aanbevelen.

 

1 comment on “Amsterdamse sneakers

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *