Tekstuele verwennerij

Mwah staat voor:

tekstuele verwenners; concept, ontwerp, performance en product met creatieve tekst als basis.

… aldus de website van Mwah. De mensen achter Mwah maken hebbedingen. Hebbedingen die de kern raken, relativeren en een glimlach op je gezicht toveren. Naast deze hebbedingen, die oa te koop zijn in hun webwinkel, doen ze ook nog een hoop werk in opdracht van hun studio/winkel in Rotterdam. Denk hierbij aan campagnes en visuele en tekstuele identiteiten.

Voor een dagelijkse verse spreuk van Mwah kan je daarnaast naar hun Facebook-pagina gaan: http://www.facebook.com/mwahtekstueleverwenners

Categories Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Tekstuele verwennerij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *